några minuter senare på samma fredag


jag har fått tillbaka min målar lust. jag har målat klart fyra småtavlor som jag började med för flera veckor sedan. sen så har jag börjat på en ny tavla. motivet är en blomma i mitt fönster:) den blir nog kul att måla den tror jag. jag hade tänkt att lägga upp bilder på det jag målat på den här bloggen. men allt förstörs i kameran! det blir inte lika fint då.
jag är snart klar med min halsduk jag stickar på. jag har som mål att bli klar med den innan skolan börjar.
ja. idag har jag åkt långfärdskridskor med linnea, erik, mamma och moster karin. det var trevligt men blev lite drygt på slutet.


tänk. en sån bra dag jag haft men endå inte är på bra humör nu. jag vill se en film så jag kan glömma min värld för en stund. jag gillar snyft filmer. det är skönt att gråta. jag vill se en snyft film, eller komedi, eller drama. garden state är jag sugen på:) jag älskar the shins!!<3 vi får se. vi får se..

fredag

det är svårt att veta saker när man inte vet om man vet och inte heller får en chans att göra det.
snälla ge mig en chans?-jag kan inte läsa tankar. tyvärr.
äsh. livet är verkligen upp och ner. det går som en bergochdalbana. det går snabbt att komma ner men segt att komma upp. typ.
Ibland så tappar jag lusten att försöka. det är ju svårt att veta det jag vill veta. men jag vill inte ge upp, men ibland så vill jag det för jag känner mig bara så dum. för att ha hoppats..
När är det min tur att få någon egen? jag känner att jag har väntat på det för länge, på det där speciella, det vackra har jag hört. kärleken.

minen på bilden passar för vad jag känner just nu. ingen ork alls!ÅÅH! jag är så förvirrad nu!! jag blir snart upprörd!

lov

Det bar blivit väldigt mycket umgänge med syster Linnea på lovet.
Jag kissar på mig!!!
Dom två första bilderna blev lite misslyckade men endå så lyckade :D


Mamma ville också "mysa" med oss. fast det var ju inte det jag och linnea gjorde precis... linnea har haft lite för många slå-hanna-hela-dagen dagar på sistonde tycker jag.


Erik stängde förövrigt av all el i vårat hus igår. han skulle göra något med elcentralen (tror jag det var), jag tror det är hans projektarbete. det var kallt och bläcksvart i huset i flera timmar! och kylen eller frysen fick man inte öppna för då slank kylan ut och all mat skulle bli dålig..Fast vi gjorde det endå, men det blev ju bara mackor. så jag svält nästan ihjäl för jag hade inte hunnit äta lunch! Men det var ganka trevligt för jag,linnea,mamma och pappa satt i tv rummet med ljus tända och hade trevligt..medans erik stod och skrek åt det han höll på med för det gick inte så bra för honom, så berättade jag lite komiska berättelser jag hört på radio och pappa hade en liten "frågesport". :)

ett tanke flöde

ibland när jag pratar med människor så undrar jag hur personen skulle reagera om jag kysste honom/henne just då. bara för att kolla.
sådär impulsivt. inga känslor inblandade.

Jag såg för någon dag sedan filmen "Seven Pounds". I början av filmen säger huvudpersonen: "On seven days God created the world. On seven seconds I destroyed mine." Tänk att man kan förstöra en relation eller ett liv på bara några sekunder. det gäller att ha kontroll.


Det här är bara något jag har tänkt på. Som sagt, jag tänker väldigt mycket. :)

det är läskigt med vad vi KAN

jag är rädd för vad människor är kababla till. vi kan mörda, vi kan såra, vi kan älska, vi kan kyssas, vi kan springa. det behövs inte ens ett beslut för att göra något. man kan agera bara för att man kan. bara för att, utan någon anledning. ett mord måste inte ha någon anledning, ingen baktanke. mördaren kanske mördade bara för att man kan göra det, men den kanske inte ville göra det på riktigt. Vi kan klä av oss och springa nakna på stan. vi kan säga att vi älskar någon utan att vi gör det. vi kan knuffas. vi kan kyssa en okänd männska. Helt utan orsak. allt är egentligen möjligt. det är läskigt. jag är rädd för vad jag kan göra. vad jag inte vill göra. jag är rädd för att bli psykiskt sjuk och se svarta monster i huset som vill mörda min familj. men det finns ingen i släkten som tidigare haft något sånt säger mamma. så det finns inget risk.
men saker kan ju bara hända utan orsak.

jag brukar tänka på det här. men varför är det då så svårt att agera ibland? det är ju bara att göra det. men det är något som stoppar en och försvårar allt. men vad är det? jag själv. det är jag som försvårar det för mig. jag måste ta till mod och säga det jag vill få sagt. inte tänka så mycket på konsekvenserna. men mitt "andra jag" är starkt, det är svårt.

jag tänker för mycket. jag agerar för lite. det kan göra mig tokig.
jag är en dagdrömmare. vilket är bra men också dåligt.

på sista tiden har jag gjort saker jag har svårt att göra. jag har tagit mod. men jag är inte nöjd endå. jag ska komma längre. jag har bara gjort en liten bråkdel av vad jag vill.


two grouvis days

Jag var på gruvstugan med johanna i fredags och med johanna och amanda i går. tänkte lägga upp lite bilder därifrån. i random ordning. vi fotade, rökte lars-ingvars med c&z och lyssnade på fin musik.

jag- ursäkta om det är nån äcklig finne nånstans eller nått. jag orkar inte redigera bort det. det är endå inte många som kollar den här bloggen. jag orkar inte bry mig heller.
Men är det inte snygg outfit!? johannas klänning och brillor, amandas slips, bälte och kjol. sen så har jag mina tajs och amandas hatt på mig. och jubbos skor. om ni undra.liknar jag inte hon i förortsungar lite på bilden ovan...?

jubbo har gjort den fina halsduken:)


bildbevis på att jag lärt mig göra ringar^^
ja jag ser alltid så där drogad ut om man tar kort när jag röker vattenpipa. men det kan se värre ut. ihhi.

sista bilden är från johannas kamera dag 1. hon gjorde en sådan fin frissa på mig. tänk va många frisyrer jag kan bära men endå går med utsläppt nästan hela tin! va tråkig jag är.

det finns fler bilder på jubbo.blogg.se. det är jubbos blogg om ni inte förstod det!

dancing with the stars

Idag fick vi reda på det, vi ska till Sthlm den 12 mars och se Bounce! jag blir så galet glad! det är en dyr föreställning vi ska gå på (men vi fick rabatt och vi elever behöver bara betala 50 kr) och på den så är man själv med och dansar! temat för föreställningen är rädslor och fobier, det kommer bli så sjukt häftig! men vi ska också besöka en konst skola, Nyckelviken tror jag det hette. vi är ju endå bildare inte dansare. Men det kommer också bli väldigt kul, för där gick våran lärare när hon var ung. intressant.


Bounce

Jag blev klar med självporträttet idag. men jag glömde kameran i gruvstugan så det blir ingen bild på det nu ^^ ehhe. kanske lika bra det. fast jag blev nöjd men endå inte..

jag gillar ..

jag gillar shakira. men hon är så mycket bättre på hennes hem språk.  spanska va? :) kram på henne. tänk att kunna dansa som henne. hihi. det skulle ha varit kul.

nej nu ska jag plugga. eller försöka. försöka duger väl? tyvärr inte.
sen ska jag till arenan och lyssna på musik.
vad jag vet så blir det bla olles diggtrio och breakfast in berlin musik:)


jag gillar en. men den personen tycks inte förstå. eller så gillar han helt enkelt inte mig. tyvärr så finns den risken. tyvärr. men jag vill inte det. han är så fin. finast av alla.

jag struntar nu i bild. ni/du får leva med det.

hey.....


jag känner mig inte alls på det här humöret. det glada. jag bara stör mig på typ alla människor. ååh. drygt allt är just nu. varför kan inte alla göra som jag vill. läs mina tankar!


always with you

there's always two footsprints in the sand. one from you. one from him, he's always by your side. sometimes when you think your lonely. when it's just one footprint in the sand, he's there with you, carring you
faith. Believe.

jag är upprörd

 igår. på melodifestivalens andra del tävling så blev jag arg. besviken. ledsen. tom i huvudet. jag förstod inget. lasse lindh var bra för en gångs skull. men han kom sist. åtta. han var ju bäst på hela kvällen! åh varför? hade alla tappat hörseln den dan? snart gör jag uppror. nejdå.. men jag är ledsen för att han fick så lite röster. han kanske tror nu att hans låt var dålig.. det var den ju inte:( auuwh. stackarn.

nej lasse, jag ska slåss i dina kvarter. du borde åtminstonde ha kommit till andra chansen.

:)


min köttätande växt växer till sig bra. den ser inte ut såhär nu men den har det. snart blommar den lika fint.

.


alla stjärtansdag suger

32 cm snö i falun

igår så spelade maria(från hudik) badminton på lugnet. det var kanon kul att träffa henne! <3 rasmus var också där. kul att träffa honom med. och på kvällen var det ju melodifestivalen! emilia ägde allihopa! näst bäst var alcazar men sina gör snygga mickar! och killens slips, en sån vill jag ha.
det snöar mycker i falun vill jag säga. jag bara njuter- även om det kommer lite för sent.

här är fin streetart jag funnit på google:)"hej"

Dagen fick tyvärr en dålig början.. så jag var ganska nere nästan resten av dan Tills precis innan sista lektionen. jag satt i kafeterian och ugglade och var väldigt uttråkad. som man alltid gör så kollar man på folk som går förbi. men sen när en kille gick förbi, som jag ALDRIG sett förut, kollade tillbaka på mig så kollade jag på honom igen. och då, sa han "Heeej" på ett lite flörtande sätt. jag som inte visste vad jag skulle säga fick bara fram "...eh..he..j. ..e mm.." och sen så var han borta. Pinsamt! men kul. för det räddade min dag. att ett litet hej från en okänd människa kan förgylla ens dag- underbart:)

det var kul.

sen på bussen så sa jag hej till en okänd kvinna. fast egentligen så sa jag hej till kristina men kvinnan trodde jag sa hej till henne. ^^ hi hi hi. hon skrattade fram ett hej.

RSS 2.0