promenad
lite bilder sen jag var ute på promenad igår.
den gjorde gott:)
jag hade inte världens bästa kamera kan man säga. men det blev ganska fint endå tycker jag.

. . .

hej

..hur kan ett ord vara så svårt att uttala? förstöra ens dag för man inte våga sagt det. göra en tjej som är pepp på skola, skoltrött på några sekunder. ibland hatar jag mig själv. när jag är feg och inte gör det jag vill. måste våga hanna! blä. det har gnagit på mig hela dan, dagen hade varit rolig och godtagbar om jag bara inte blev uppäten innifrån...små saker kan förvandlas till stora på så kort tid.


dansar i neon som en ny människa

Idag har jag blivit en ny männska!
På två vis! för det första, har jag upptäck nått underbart kul- ska musik!!!! yey. Milena hade ska musik på sin ipod så hon spela lite för mig, och jag blev glad(are)! första gången jag förstått vad ska musik är. :) fick bara lyssna på bara utländska band, från bla från schweiz, tyskland och frankrike. inte så konstigt kanske;) (ni som inte visste det så är Milena utbytesstudent, från schweiz.) fast jag har tänkt. Skaramanga, dom är ju fr¨n sverige (och sten coola!), spelar dom ska musik...?? jag är ju ny inom det här området så jag vet inte riktigt... tänk att få se skaramanga igen... ååh! drömmer mig bort till en underbar plats. dom flesta vet vart det bär:) en viktig plats i mitt liv.

ja sen så har jag också bytt favorit färg, till grön. rött är såå igåår..! Grön, grön, grön.. jag älskar färger. allt blir så mycket finare med färger. och grönt.. så vackert. och det ska vara stark grön, som neon eller liknande. ingen någon tråkig verona grönjord.. pah! skulle inte tro det va.

som sagt. jag är som en ny männska nu. en "skaigare" och grönare människa.
Jag kanske ska ta upp trumpetandet.. måste ju passa på när man ha nått minne kvar och två trumpeter i garderoben..hm:) å jag var ju duktig.

Ska:
Nguru,
Skalariak
skarface
Openseason
Så värt att kolla in musiken, säger jag! jag lovar. ni blir som jag. GLADare! :D
jag försökte hitta nått youtube klipp med scaramanga. men det var bara knäpp musik som kom upp. skum. det som kom upp är inte ens i närheten. aja. jag har iaf en stört skönt skiva med dom! så jag kan njuta men inte ni! nanananana!


who doesn't call when im not home. when im not there to get the phone. who lets it ring until they know that im not there to get the phone.

Just nu är jag riktigt pepp på att åka till emmaboda. jag såg en film därifrån (tror jag) och det såg så roligt ut. men peace and love frestar mig. jag har aldrig vart på nån festival tidigare och det känns som att alla har vart på p&l här i falun. förutom jag. och jag vill också uppleva den. det känns som ett måste. men emmaboda lockar. å det blir för dyrt med båda.
åååh.
jag har besluts ångest.
jag vill tälta med jubbo och jenny, och dom ska till emmaboda. men jag vill träffa lina från sthlm, och hon ska på pl.
aaaaah.
det är iförsig billigare med emmaboda. men pl ska nästan hela falun till. och hur roligt skulle inte det vara?
aja. den som övertygar och pushar mig bäst vinner. just nu är jag i mitten av allt. men med ena stortån mer lutad mot emmboda.


skön låt.
who doesn't call when im not home.
nanana..

bla bla bla ?

randig i rum
jag har inte så mycket att skriva.. dagen har varit bra. jag var på kristine idag dessutom och det var ganska kul. det blir nog bra. jag känner en sådan press på att man måste skriva nånting på ett vis så att det blir intressant. jag vet inte hur man gör det. jag bara skriver. ibland. jag kan vara lite för noga också. tänk om ingen kommer läsa min blogg. äsh. jag bryr mig inte. då kan jag ju skriva  saker som ingen annan kommer läsa.. hm.Äsh. jag lägger väl upp bilder ist. jag tycker iaf det är roligare att kolla in ens blogg om det är bilder med.
träffade också elle idag. det var kul.
jag har varit på bra humör hela dan:)

en snus prilla eller två

Idag fyllde Erik 19 år!! Jag gav honom ett självpoträtt som jag målat(nedan) och en samlingsbok på det bästa från Herman Hedning.  (det ser ut som att erik har en snus prilla..eller två. och en jätte kondom på huvudet. hah.) Jag målade av ett kort från en kusins bröllop där Erik skulle ha en plastpåse på huvudet, två socker bitar som tänder, ett plastglas på ögat och två tallrikar på örona. jaa. ni alla har väl gjort den leken nån gång :)

erik 19 år

syskon kärlek

Just nu så är det konstnatt vid gruvan. jag har ställt ut en skulptur på en fågel jag gjort bland 20 andra vuxna konstnärer. väldigt kul förut om jag stavat fel på min beskrivning till fågeln. det står ända ist för enda. hur oproffsligt är inte det?! aja. men det är inte bara jag som har något där, några fler i klassen har det med. och några i ettan, kanske i trean. jag vet inte. Men IAF. jag skulle gå och se det. men tanken om att jag endå ska se det med klassen på torsdag övervägde och gjorde att jag inte gick. men idag så var det stora fyrverkerier och eld skulpturer, vilket skulle vara kul å se. men :/..

Vad jag istället gjorde idag var att jag bla byggde en snögubbe med Erik^^ (min bror om ni inte redan vet det). den skulle från början bara vara en helt vanlig snögubbe som erik senare skulle ha sönder med sina kompisar. men det blev senare en gris, och sen en "fjortis gris" men slutade med att det blev Linnea (våran lillasyster) som en gris. Inget illa menat! hon ser inte ut som en gris, absolut inte! men den hade samma ställning som linnea brukar så i. det var det verkligen, med handen utstickandes som en fjortis.. hihi. Linnea, du ska vara hedrad över att vi har gjort en snögubbe, bara för dig! :D
Vi tog bild på den. men dom är inte inlaggda på datorn än så "ni" kanske får se den senare. (jag vet inte ens om någon läser detta..) istället så lägger jag ut en bild på mig, erik och linnea för länge sedan. vi har ALLA förändrats så mycket! Jag älskar det här kortet på oss. :)

ballerina kex

Frson

Jag har länge blivit tjatad om att skaffa en blogg. men det där med namn är svårt. men frson duger väl? Jag tänkte jag kunde dela med mig av lite skön beat så här i början. så här är jackson 5 med i want you back :D


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0