GAH!

ÅÅÅH!

<3

LINDAAA!!!! :O

Jag är så avis på den kvinnan! Hon köpte en An cafe tröja på p&l som är DEN SNYGGASTE TRÖJAN I VÄRLDEN! Jag sitter och gråter av avundsjukhet/gladhet för lindas skull!! Åhåhåhååhåhåhååå!!! <3<3<33<3<3333

jag vill ha den också.
men den var lite dyr. men jag vill ha en.

GAaaaaaaaaaaaahhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*ta dig samman hanna! luuuuugn luuugn!!*

michael jacksons död känns overklig. jag blir deprimerad av att bara tänka tanken.

 R.I.P

don't go around playing with young girls hearts

 

En bad dag. (20 juni)

En fin dag på stranden!

24 juni

Jag saknar turkiet enorm. jag vill tillbaka dit med vänner! jag vill gå på disco där! träffa dom jag lärt känna där igen! jag saknar allt. ALLT. turkiet är number one på min besökta-land. jag sa samma om tunisien. men turkiet slår tunisien tack vare människorna. dom var underbara. snälla. flörtiga. snygga. roliga. lyssnade på en. var intresserade av vad man sade. det fanns bara en otrevlig typ, och hon var typ 10 år och lite onödigt sur av sig.
jag håller iaf kontakt med några genom ...facebook. det är ju lite bra med facebook.
:)

<3

23 juni

Denna söta gumma satt alltid vid stranden och löste korsord, alltid på samma ställe. och gick runt och pratade med folk och var allmänt söt.


En liten flicka var grymt bra på magdans! haha. hon var så söt, så hon livade upp stämningen enorm. innan hon började dansa så "sov" typ alla. när hon var klar stog alla upp och applåderade.
Yunus, en turk som jobbade på hotellet. gav mig en ros han hade gjort i en servett och kysste mig på handen! hihih. ÅÅÅH. han betedde sig så sött med mig. han sa att han älskade mig på tre olika språk. ^^ hihi. linnea hade också en beundrare på hotellet. Ali. hon fick en riktig blomma av honom. min blomma ruttnar aldrig. den är alltid fin:)
Jag frågade Yunus och Ali om dom var så flörtiga mot alla blondiner, dom fnissade då bara. det kan nog stämma. men jag klagar inte. haha. 

Sista kvällen var lite deprimerad. jag visste att snart skulle detta vara slut. jag ville inte hem till sverige.
Bilden nedan är på hela resturang/bar gänget. däribland Yunus och Ali.
Eld show på slutet av kvällen.


22 juni

Kort på mig vid frukost. bild på "mr.bean" och mamma:)
bilder på och vid hotellet.
kvällen.



21 juni

Denna dag var jag, erik, mamma och pappa vid en borg som låg högst uppe på ett berg. linnea vägrade följa med.. Utsikten från borgen var sagolikt fint! helt underbart! man såg hela alanya därifrån. en taxi shaufför berättade för oss att senast det regnade i alanya var 1990(!!). Om dagarna så var det minst 35 grader i solen varje dag. jag saknar det trott eller ej. efter trippen till borgen så badade vi i polen på hotellet. och jag skrev mina brev som jag sedan skickade när jag kom till sverige. på kvällen blev det promenad vid stranden.

världens sötaste kattunge såg vi! :o åååhåhåhåhå.

19 juni

Denna dag åkte vi först till en stor basar (tror jag det var), där fann jag dock inget intressant jag ville ha. Men jag blev bjuden på te där, han tyckte jag såg ut som en fotomodell. hihihii. jag faller då för allt.
Senare så klev vi på en båt och åkte ut på en flod. Det var underbart fint, sen kunde man sen bada i floden om man ville eller i havet som låg på andra sidan stranden. Jag sprang lite därimellan som jag ville. det var fin fint.Stranden var då stek het som på alla andra ställen i Turkiet, så hade man inge skor så fick man springa för livet (som en kille gör på en bild nedan. hahahahahhahahaha)

Lite bilder på hotellet sen. där vi firade våran midsommar( tror jag, jag har inte sån stor koll på vilken dag midsommaren är..) IAF. Då blev det lite turkiskt dans för mig och mamma. linnea vägrade. det var dunder kul! :D jag kände mig duktig och varje gång jag för "macarena" låten så tänker jag på när vi dansade :) <3
Sen var det en trollkarl som trollade. och en ormtjusare. jag tyckte synd om ormen.

17 juni

På väg till Turkiet!

min moster spelade en låt för mig från tunisien. :)

http://www.youtube.com/watch?v=gkfiXTP52QM&feature=PlayList&p=95601C4F6EF7129D&index=0&playnext=1


hemma från turkiet

jag vek en trana. skrev min mail på den och slängde in den på balkongen brevid.
jag hoppas han hittade tranan och addar.

:)

hej sverige. du är inte så kall som jag trodde.


igår kväll




jag ser ut som en hippie som röker hasch.
jag var inte beredd på att nån tog kort. jag kollar åt helt fel håll..
:P


fin låt


i fredags tog ju erik studenten

och här kommer det lite fina bilder.

WEHOOO! studenten själv! åh lilla pojken har blivit så stor. tiden går snabbt. när man har roligt. mamma och jag har designat skylten. hon gjorde framsidan, jag baksidan (som jag dock inte har någon bild på just nu).
Kopplat & klart! EC3ELa

och så här såg jag ut på denna stora dag.

vi fick träffa minsting kusinen Vittalina för första gången. hon sov och grät. SÖT är hon.

det är så kul att träffa släktingar tycker jag. jag gillar våran släkt. hehe. lilla iris till höger har blivit så stor!:o jag tyckte hon nyss föddes, men det är tydligen 8 månader sedan. Hon var glad typ hela tiden! hon är en så goo flicka. hon ler hela tiden! :D

människor

många vill se världen genom sevärdheter, som eiffeltornet, kinesiska muren(ja den vill ja dock också se), gamla slott, ruiner, kända platser. jag vill mest av allt träffa människorna. lära känna dom. ta reda på hur det är att bo där dom bor och leva som dom gör. upptäcka alla olika vis man kan leva livet på. världen har så mycket att erbjuda. det finns så många olika platser, med så många olika människor som lever på så många olika sätt.
jag vill träffa människor från många olika kulturer. och lära mig prata deras språk. men sånt är svårt.
jag tycker människor är intressanta. på tv kanalen travel&living så har jag två favorit program. little people, big world och john and kate plus 8 kids. jag tycker det är jätte kul att kolla på dom programmen.


åka utomlands

jag kollade på smhi. det ska bli fint väder i alanya på onsdag och torsdag. längre fram kunde man inte se.
idag ska jag börja packa. jag planerar redan vad jag ska ha på mig på planet. haha.
igår hade rebecka n födelsedags fest. det var lite segt men kul att träffa klass kompisar. och milena fick mig att gråta! jag trodde det skulle vara sista gången jag såg henne. men på tisdag ska matilda frost ha en liten fest för henne, jag får kika förbi då. milena är en utbytesstudent från schweiz som varit i våran klass i typ ett år nu.

igår lät jag min farbror lyssna på an cafe. han var nyfiken på vad jrock var förnått. han hade ganska dåliga förväntningar, men han tyckte det var mycket bättre än vad han trodde. jag sa att han säkert skulle gilla det mer senare när han hört lite mer av det. men han sa nej. haha. jag tror han kommer lyssna på det i smyg när ingen märker det.
jag vill ha jobb, pengar, och kompisar i japan, så kan jag göra samma sak som jennys kompis antonia. resa själv till japan i två veckor.

student

Grattis broder Erik på studenten !

10 juni

denna dag föddes morfar, farfar och Totte.
min bästa vän.

kaniner är det finaste djuret jag vet.

margareta


...idag.






ibland kan jag bara vara så ful!!

jenny telefonerade och hälsade på.


sebbe är så söt att jag blir psykiskt störd.

sen var det roliga slut för en stund. mamma och pappa kom hem... ---- - -  -- - - --
ja ja- ego bilder. och detta är bara ett få tal av alla dom som togs idag. jag har mycket att bjuda på.
jag trodde dagen skulle bli en lång och tråkig dag, spenderad under ett parasoll med en hyper kanin som aldrig kan sitta still. men den blev gooood. !! en dag som börjar med att man lyssnar på sitt favorit band blir alltid bra. så är det helt enkelt.

jag har då en lång rygg!! om-g! hah!

:)


http://www.jouliapaintings.com/index.html



jag blev kär och skrev henne ett fan mejl.

redovisning av sitt egna projekt på gruvstugan


Mina tranor som jag har vikt. sammanlagt gjorde jag väl lite över trettio tranor. dom ovan, som jag redovisade, är vikta i tyg. resten av tranorna var min "skisser". jag vill göra någonting av dom..men vad? var kan jag sätta upp dom? jessika kom med barnsjukhus som förslag men det låter för kul för att vara sant... Men jag kan väl pröva och se om någon vill ha dom.. ja, hoppas. annars så ligger dom bara och samlar damm. jag vill inte slänga. 
Jag är iaf väldigt nöjd över mitt arbete! :D

dom är bla gjorda i tidnings papper, bakplåtspapper, duk, tyg, overhead papper, ståltråd, kartong m.m...

Dom andra i klassen gjorde detta:
 -  -  -
milena - robin - rebecka - alex
 -  -
jessika - sara - gustav
 -  -
erik - matilda (ej klar) - felix
 -
mikaela - frida (ej klar)

Va duktiga vi alla är. det blev många klick bilder, nu har ni er nått att roa er med.
det ska bli extra spännande att se hur matildas och fridas projekt blir när de är klara. hihi.

vi var och såg treornas vernissage idag också. det var helt otroligt bra! så snygga saker! tog dock inga kort på det.
nästa år är det vi... iih.

hahahha. är inte han till vänster heet?!


wahahahhaha

ni ser var jag fått min insperation till min frissa idag va?


sex for our eyes


sex for our eyes


-rubrik-

har nyss nästan gjort klart en jobbig medc. g kurs uppgift. lyssnar på en av världens skönaste och finaste låtar för att berömma mig själv. en av mina älsklings låtar. jag vill kunna sjunga med i hela..
erik har precis berättat om vad han och hans killkompisar snackar om när jag inte är där. om mig. hahahahhahaha. dom är knäppa. sjuka. jag tar inte illa upp, så mycket. jag får inte berätta för dom att jag vet vad som snackar om, säger erik. därför skriver jag det här. för jag har ju bara en besökare om dagen, högst två. jaaa... hahahahahha. säger jag.
bulleribulleribockhurmångahornstårupp.... ? okeey!?

krig och fred







.


-


020609





-

dr.hook är väldigt skön musik. min favorit hitills. har dock inte lyssnat på dom ovan och nedan än.
men dom hade fina omslag.


MORALTANTEN




att hålla emot gjorde ingen större nytta. förvandlingen tog fart. fast den hade väl på sätt och vis redan gjort det.


glöm<

gillar detta hopkok.


vill mest av allt ha klänningen.......... så dyr.
och tshirtarna. och skorna................

vackert.


bad

jag har badat tre dagar i rad nu. verkligen riktigt badat. jag älskar det. det är den ultimata sommarn för mig. jag ska vara bättre på det i år än förra året. jag var lam då. man har sina dåliga dagar i allt.
denna dag har varit som en ultimat sommarn dag. spenderad med jenny till störst del. tagit stunden som den kommit. kan man säga.
dagens fundering: är jag en wapanese även om jag inte önskar jag vore en japan?



RSS 2.0