try to find the Milky Way

jag satt och kollade på tv nyss och då spelades en gammal kärlek upp. Sebastien Tellier med låten Divine, från Esc förra året. ah love it! min nuvarande kärlek är basement jaxx med låten good luck. mmh:)
förövrigt så har jag fastnat för en väldigt fin bild som jag såg på kulturhistorian(bilden nedan). det är en bild från imperialism, ja det kanske låter väldigt tråkigt nu. men den är ju bara så vacker med den varma solen som skär i det kalla blå. jag "föll" för den första gången jag såg den. mycket kärlek i luften nu.det är inte så bra ljus på bilden. men visst är den fin.


for a while, a house without heat and watergruvstuganIgår var jag i gruvstugan från halv två till halv tolv på natten med amanda, jubbo och jenny. Vid sex kom billy för att joina oss. det var väldigt trevligt. vi borde vara där varje helg!

en fin vecka


bilden är från johannas blogg. tagen av henne på ett jätte mysigt café i Stockholm. från i torsdags, förra veckan.

Jag är glad! den här veckan har varit så underbart bra! jag kan knappt tro det. och fint väder!
igår var jag på nv3mu's avslutningskonsert. dom var grymt bra :) hade svårt att somna den kvällen.
imorgon blir det upp till gruvis och vattenpipa. det kommer bli trevligt.

jag lyssnar på håkan hellström. han är faktiskt ganska bra.
"dagens fundering" :
varför gillade jag inte håkan när han var i falun?

jag längtar till nästa vecka.
hoppas den blir lika bra. eller ännu bättre!
ja gillar att vara i skolan nu för tin.
det är inte så dumt.
men grymt skönt med helg vill jag säga

spring spring! ..don't run away.

det finns en regel som säger att våren inte är här förren det har varit plus grader konstant i sju dagar. jag skiter i det. nu är det vår. idag är våren här!
Jag har haft en underbart dag. jag hade dock väldigt små förväntningar  om dan i morse, jag valde att komma lite försent. men dagen blev som jag hoppats men inte trott (vet inte varför jag inte trodde det). Dagen har varit underbart fin!

urs

jag föstår inte vad jag håller på med !!!

jag är kär i en ängel


kusin petra har ritat bilden.Alltid samma person i mina tankar..


music makes your heart dance


min tid på datorn har på sistonde spenderats väldigt mycket på last fm. house är det som är inne. och indie. dance. pop .
okej- jag började med det igår. att vara på last fm. men jag har haft en period där förut. så jag är ingen gröngöling.
min tid vid teven har på sistonde spenderats väldigt mycket runt sju. Vänner. två avsnitt-en timme. jag har upptäckt att den är den hittills roligaste tv serien jag skådat. så om fem minuter nu så måste jag dra mig emot rummet och lämna datorn en stund.

jag har förövrigt upptäckt att photoshop kan vara kul. det är sant. otroligt nog.

hej rå!


jo ja ja

jo jag är fullt medveten om att min nya "design" inte är så världens finaste. och ja det är gjord i paint. MEN jag tycker den är lite läcker på ett vis, jag gjorde faktiskt den när jag var liten och sen så hade jag tröttnat på min gamla design så jag var i akut behov av en ny! och den datorn jag sitter på har inte så många fina bilder så det blev den här.
:)

nu ska jag gå och se spårlöst. det är ett så sjukt bra program.

drömbok


Jubbo som jag vart hos senaste dygnet :) väldigt trevligt att se henne igen.

en enda, samma tanke har jag i huvudet. dag som natt. jag drömmer om det. en är upp skriven i min drömbok för att bevaras. jag drömde en inatt med. det var en fin dröm och jag önskar den vore sann. jag ska försöka uppfylla det.
jag älskar mina drömmar.

jag skriver drömbok.
nu behöver jag inte ha ångest över att jag aldrig skrivit dagbok.
det är så mycket roligare med drömbok.
kul när man blir gammal, att läsa om sina innersta innersta innersta tankar.

Navid Modiri och Gudarna

Jag lyssnade på lite band som kommer till emmaboda i sommar. då dök dom här sköna snubbarna fram.


jan stenmarkHihihihi. ja jan stenmark, han kan han.

my butterflies has butterflies

det pirrar till i mig när jag vet att du är i närheten. när jag ser dig och vi närmar varandra så blir jag nervös och tappar tanke förmågan. vi beter oss som två främlingar. kollar lite flankande med blicken åt olika håll. jag försöker tålmodigt möta din blick. och jag vet att du vet att jag är där, du har sett mig. blir du likadan som jag när du ser mig? Jag vill säga hej. Jag vill skrika "HEJ!!" men jag kan knappt tänka, mina fjärilar i magen distraherar mig.
Ibland känner jag mig så dum för att känna såhär. för du känner säkert inte likadant. 

jag känner mig fjantig av att inte våga skriva ditt namn. alla mina vänner vet vem du är. men du kanske inte vet att det är du. eller gör du det?
Igår så hade jag bara en besökare men det gjorde inget. för denna person besökte mig sammanlagt nio ggr på en dag. jag hoppas på att det var du.


<3

varje gång jag går förbi hallen tittar jag om dina skor står där. dom gör oftast inte det. det har hänt att dom stått där en gång. jag vågade inte säga hej.

RSS 2.0