vila i frid Nora

jag ryser i hela kroppen när jag tänker på det.
familjen är en väldigt nära vän med min barndoms bästis. dom bor på gatan brevid mig. jag har lekt hemma hos dom. och den 16-åriga flickan ser jag alltid på bussen när jag ska till gruvstugan. varje vecka. jag minns hennes byxor väldigt väl, dom var i någon väldigt snygg neon färg och jag ville ha dom.
nu kommer jag aldrig få se henne igen. det känns konstigt. jag kände inte henne men vi kände till varandra. hon lekte ju med min barndomsbästis.. jag blev en gång bjuden till dom att bada tunna med de tre syskonen, min bästis och hennes bror..
jag ryser verkligen i hela kroppen. det är en sån tragadi! D':

Nora, jag kommer alltid att minnas dig.
det här känns inte verkligt, att aldrig någonsin mer få se dig på bussen till skolan..
jag ber för att din syster klarar sig.
Vila i frid.döden finns verkligen runt omkring oss hela tiden. det är läskigt, jag har aldrig tänkt på det.
det här året har döden knackat på dörren flera gånger. inte på min dörr men på mina grannars.
pojken som ramla ner på rulltrappan i gallerian och dog..
mammas vän som dog i cancer..
det tragiska olyckan ovan..
linda chen..
jag är inte rädd för att dö. utan jag är rädd för att dö och inte ha levt mitt liv till fullo. att jag kommer hoppaöver att göra vissa saker för att jag är rädd för att det kommer bli min död. man kan verkligen dö närsomhelst. det känns som att allt bygger på tur. det känns riktigt jobbigt! jag vill inte uppleva att jag tex skippar att flyga flygplan för att det kan hända en olycka och jag dör. jag vill ju uppleva livet utan at vara rädd..
det kanske går över efter ett tag. den känslan..
jag är rädd för att dom jag bryr mig om ska dö. min familj och vänner.. nu när döden knackar på på gatan brevid så börjar jag tänka på detta. varför just dom? varför inte oss?
en kille i min klass fick leukemi i somras. det är visserligen den lindrigaste formen av cancer men jag är rädd för att jag ska komma till skolan och läraren säger att han är borta.. jag vill inte att det ska hända! det gör mig så ledsen. Erik vi saknar dig redan nu, kämpa, var lika positiv som du alltid varit. vi väntar på dig.
jag hatar döden. livet är en gåva och döden tar det ifrån en. döden är elak, speciellt om han tar livet av en vid tidig ålder.
vila i frid

reborn blues


jag älskar början. sådär ganka skön låt :)
med neeko. jag har kommit fram till att hon också går under "reborn" det kanske är en grupp eller nått..
måste forska om det..

det förflutna kommer på besök

Idag på eftermiddagen så var jag med Esme på gruvstugan, vi förberedde lite inför halloween som vi ska fira där. det är det perfekta stället bla för att det är stort och gammalt och sen så spökar där! Allvarligt talat så gör det. NÅGOT har blåst mig i örat, jag viftade panikslaget med armarna på örat men det vlle inte sluta! och jag höll händerna för örat men jag kände endå hur det blåste! och det var inte något fönster som var öppet för man kan inte öppna dom fönstrerna och sen så höll jag ju handen för örat.
Sen idag när vi var där så knakade de i golvet, det lät verkligen som att någon gick in i rummet! och Esme var inte ens i närheten då.. jaaaaaa- det är ju ett gammalt hus och gamla hus knakar, men jag säger att det var ett spöke för jag kände det i mig och sen så är det mycket roligare ^^

Idag när jag kollade på Scrubs så kom Linnea, en gammal klasskompis till mig från 8-9:an, och knackade på och ville ta en promenad. En väldigt glad överaskning tycker jag! så vi gick i nån timme eller så. det var väldigt trevligt. hon bor numera i örebro så därför så ses vi aldrig.


Jag fick reda på idag att halloween är på lördag, är det så? Jag trodde det var på fredag... det är iaf gratis att komma in på Etage innan halv elva om man är utklädd på lördag! jag tror jag ska kö på det! Hallåå Graatiiis! :D ..om jag får med mig en vän:)

jag..

är förvirrad.. fick skolfotona idag, dock inte skolkatalogen. dom har inte alls samma bild som dom sa (på denna har jag ful min och gör peace tecknet -.- Bra iaf att dom inte tog den jag satt i skräddare eller kollade i kors xp). Iallafall ska kolla på Spiritued away(!!) nu, om den finns att se här på nätet :)

som sagt, jag vill ha hängselbyxor.
Neeko har en annorlunda röst..fokis röst är ju inge konstig alls gämfört med Neeko's ^^

Hon är coool. jag vill så gärna förstå vad hon säger ;p
Jag har sagt det förut men ingen minns väl det, eller så var det så att alla ratade det jag sa då xP Iallafall. jag vill ha hängselbyxor!Nu ska jag spela Gamecube med Linnea. det var länge sedan, gamla goda tider. mums.

hemmagjord skräckfilm.

JAG VILL SE!! :O


Marry making

im inlove with a fairytale.. an cafe.

Miku:
"I'm not as strong a person as everyone thinks I am, I become sad easier than everyone, to be frank, every day I take medicine for depression and fight the illness. I don't really know if I should rely on medicine, but if I don't take it, I get scared to talk to people, get dizzy if I walk through crowded streets, and a cold sweat follows. So even though I think so myself, I end up saying a lot of stupid things. I think I'm already doing that now..."

:'( Love you <3

This is Teruki.
Today I went to the dentist a little before noon. When they were going to take an X-ray, they told me to take off my piercings, but I asked "do I need to take off all of this...?" and I lifted my hair and showed my whole ear. And the person said "Oh...(・_・;) Hm~, please wait a moment..." and the assistant went off somewhere. When I listened in closely, they were talking in the back saying...

Doctor "We need him to take off all his piercings~. Because it'll bother the tooth X-ray~"
Assistant "Yeah, but the thing is, it's really crazy..."
Doctor "what is?"
Assistant "He has a lot on..."
Doctor "what do you mean by 'a lot'?'
Assistant "it's just...there so much I don't even know..."
The doctor appears.
Doctor "Good morning Nagata san~. Umm~ about the piercings~"

I quickly show him a glimpse.
Doctor "Oh wow...Ok, let's just take off the bottom half then..."
Nagata "I'm...sorry"

I took off my piercings while being stared at by all kinds of people...

In the evening, we had an interview and meeting at the company office. We also roughly decided on the set list for the Japan tour, but I'm already getting really excited! I'm really looking forward to it~. I want to hurry up and go into rehearsals☆

Good night.

jag har alltid viljat fånga på bild när bou gör denna min. <3
så sjukt söt!!!!

åh älska! dom är så söta i denna video!!

jag älskar när teruki ler! <3

Kanon är sexig. han gör alltid sånna sexiga miner xD <3

Butt from Kanon

For some strange reason, after I get out of bath and finish drying my body with a towel, I always slap my butt

I don't even know myself, if it's because I want to feel

Refreshed (・∀・) and clean, but I always slap my butt

min bakgrund för tillfället<3

videos: Natsu koi<3Natsu GAME
merry making
tekesuta kousen

 

jag tog egentligen runt 70 bilder, men jag valde att inte lägga ut alla här.. iaf inte nu XP
om ni undrar så är det utklipp från några av medlemmarna i an cafe's dagböcker jag klippt in lite varstans ^^ (dom kursiva engelska texterna)


BB parallel world kom på posten idag!

efter bara tre dagar fick jag an cafes senaste album!! :D Jag är så glad!!! jag har verkligen BARA lyssnat på det albumet sen jag kom hem, vid fyra. tror jag hunnit lyssnat igenom det fyra och en halv gång. nått i den stilen. just nu lyssnar jag på en av favoriterna- alone.


*host*...ja..!
eller rättare sagt *grymt*, *nöff*.. jag grymtade för att visa min lycka. inte skrika högt som en stucket gris, nej jag grymtar som en stucken gris. Inte med flit dock! ....det bara blev så i all glädje. jag visste inte hur jag skulle reagera. så det blev vad som kom. xD

Här kommer några bilder på det snygga albumet xd im in love with these guys...

åh gud.. är dom inte gudomliga? så snygga!snyyyyyyyyyyyyyyyyyggt.

cd skivan är ju typ det snyggaste! IM IN LOVE!

dvd skivan. SOM JAG ÄN INTE KOLLAT PÅ, KOM JAG PÅ NU! :O OMG!

haha. NYAPPY!

<3

Den fanns en tre sidor lång bild på massa söta saker och flygande bandmedlemmar ^^ men den var så lång så jag kunde inte ta kort på den. kanske skannar in den sen och det funkar..
man fick med ett häfte men lyrics till alla låtar på japanska OCH engelska ^^ NAAAJS!


Nu blir det väl sova, tittandet på dvd får jag spara tills imorn. då har jag något smarrigt att se fram emot! ;D

hanna

:)


söt låt jag fann hos en annan hanna!

fäärdiig


jag slumpade glaset och det är nu en skål :)

från sidan.


Vackert. glasstringers.
bara för att jag älskar färger
och för att glas är vackert
och intressant :)

Idag ville jag inte sluta skolan, dels för att jag skulle städa kyrkan direkt efteråt och jag var inte så pepp på det, men mest för att det var kul med glas idag. det är kul när det går bra för en :)


H.A.Jen i toaletten

detta blir tredje stället jag gör ett inläg om MITT FÖRSTA VIDEOUPPLÄGG PÅ YOUTUBE. Hahahha. ja jag har hakat upp mig på detta xD
en konstfilm jag, esme (dåvarande amanda) och jubbo gjorde hösten 2007. :D
<3

Den är väldigt nostalgisk och vacker. helt enkelt bäst.
ja
:D


the bb parralell world i just got to have

jag måste sova. men jag vill handla music på cdon.com.. jag vill ha an cafes senaste album. måste ha. måste ha. måste ha.. måste.. ha. jag vill också ha lite lm.c och maximum the hormone stuff. det är alldeles för lite på den fronten!

This is a pen


xd
sådär lite random text. iiii liiike!

idag arbetade vi med glas!

jag hade smält min runda glas världskarta förra veckan (nja, alla länder fick inte vara med. bla japan... dock) och den blev väldigt bra! inte så bra som jag hoppats men jag är väldigt nöjd :D

jag krossande glas i olika färger sen så strödde jag ut det på lim i form av världen. det var FET SNYGGT innan jag smälte det, men jag hade dock ingen kamera med mig den dagen (förutom mobilen och den kameran är inte ens värd att kallas kamera).. Men may tog kort på det men jag vet inte vart hon gör av dom korten.
synd. jag skulle vilja visa. det var så mycket snyggare då ^^ Hahah.
Detta gjorde Rebecka. hihi^^ såå sööt!
heheee..
jag och rebecka fick lov att ha mask på oss när vi slipande några former vi senare ska slumpa(smälta) våra glas i.Grafiken igår, sista dagen.

Motiv: Syster Linnea och marsvinet Ajax :)

här har jag skrurit klart i trät och den är redo att tryckas på papper.
det som ska vara vitt skär jag bort, det som ska vara grått ristar jag (i vilket mönster som helst, jag körde med lite slumpmässiga ränder) och det som ska vara svart rör man inte!

ovan är linoleum plattat efter jag tryckt med den. och trycket på papper!
jag blev skapligt nöjd. kunde ha skrapat lite mindre på Linneas hals så att det blev mer konstrast. men saken med grafik; Gjort är gjort!

här trycket med mindre färg, det ser ut som att den lyser. jag gillar det bättre än blecksvart tryck :)verktygen
sista bilden, äpplet, var mitt första tryck.... robin hittade en gigantisk lupp som han lekte runt med typ hela dagen ^^sånt där som man helst inte ska göra

när man slutar halv fyra varje dag och arbeter hårt hela dagen så orkar man inte med läxor. även om det är nationella muntliga i svenska så gör man det inte. helt omöjligt känns det som. vi har ju inga vanliga teoretiska ämnen på två veckor så då blir det ju lite jobb hemma att göra.. fy. fy. fy.


jag måste också komma på ett motiv som jag ska göra på grafiken..

på falu grafiska verkstad håller vi hus

våran klass har grafik i två veckor nu (förutom på fredagarna så vi har form). Vi håller hus på en gömd liten mysig stuga i stan. det är ganska krävande och tröttsamt. men kul. vi skrapar/skär med knivar i linolieum plattor och sen så trycker vi dom.

Robin gjorde en liten film när jag tryckte hans bild xP
hehehehehehe. tryckningen är kul!

Haha, ja en liten sne visning på bilden där på slutet XD
klippet har jag tagit från Robin! http://hectorssyndrom.blogg.se/

idag. dag två var faktiskt en rolig dag :D

alla borde le oftare !

Är han söt eller söt!? :D
KAI!! trummare i Gazette! ååh, så söt han är, speciellt när han ler! :D
Alla borde le oftare. ALLA är vackrare när dom ler! =DDenna killen som jag slubblade över på youtube är flum! HAHAHAHHA, så grymt kul!! XD


Ganguroガングロ - Yamanba/Manba

Ganguro är ett japanskt mode som kännetecknas med solbrunhud, blekt hår och mycket smink. Vad jag har förstått så har ganguro stilen dött ut. Manba är en efterträdare av ganguro och kan sammanfattas med mörk foundation, "pandasminkning", blekt läppstift, färgade kontaktlinser, glittriga stickers runt ögonen i form av hjärtan, regnbågar, smileys etc, hair extensions (ofta rosa) och supergulliga accessoarer.

ett hav av dem! XD

haha, ja.. det är ju inte det vackraste jag har sett. Men vissa ser bra ut. jag tyckte illa om stilen förut (pga att dom ser ut som världens största fjortisar med ALLDELES för mycket smink) men nu så har jag vant mig och gillar dom mer och mer. men det är ingen stil som jag intresserar mig av så pass mycket att jag tänker eftersträva det! Haha.. men dom är intressanta. färgglada:)

 

Japan är allt konstigt. ett Väldigt intressant land. så annorlunda till våran "värld".


:)


~The Frank Cohen collection


18 år


yeeeeeii!18!!! gud så gammalt.


Den första som gav mig en present var Esmi och av henne fick jag detta hemmagjorda gudomligt söta halsbandet :D <3<3 jag ska bära det ofta för jag älskar det!
och..min miyavi tröja var på denna stora dag!
idag kände jag mig snygg.det är roligt att fylla år. slippa göra jobbiga saker som sysslor i hemmet. alla är snälla mot en (eller iaf dom som vet att man fyller år). och sin 18års dag är ju väldigt speciell, man blir en "stor" flicka! jag vill inte att den ska ta slut! jag vill att den ska fortsätta imorn! jag vill att imorn också ska vara MIN min MIIN DAG!RSS 2.0