gratis chokladkaka

det gjorde min dag igår. och idag! :D
har fått två sms från hemköp där det stod att en chokladkaka väntade på mig på affärn. hihihi. fina vän som ger mig gratis choklad! hihi. det gjorde mina dagar denna korta skolvecka. jag mådde så dåligt och så får man ett sånt sms.
igår hade jag så ont i benet att jag knappt kunde gå! vi ska inte gå in på hur det gick till. hihi. och idag är jag sjuk men går och pluggar till kl tre i skolan ändå.
:)


på torsdag är det student kickoff för alla studenter här i falun. jag ska vara indian!!:D hoppas jag inte är sjuk.. det vore lite dumt ju.
nuså, godnatt och hejdå.

En vecka kvar till LM.C konsert!!!! :D

jag måste börja lyssna in mig på deras nya låtar :oMiyavi har en tävling där man tävlar genom att spela nån av hans låtar på gitarr. man vinner något exklusivt + möjligtvis något ännu mer exklusivt! jag kan bara drömma om vad det är! ..det coolaste var om man fick träffa självaste han! ensam! ..ooooh. jag tror det är priset! många kommer tävla. dock inte jag, jag kan inte. pallar inte lära mig, fast det skulle ju vara nånting. ..men nej, tror inte det. :(

tääänk att få snacka med miyavi... ^^ iiiiiih! :'D
nä jag kommer bli avis på den som vinner.. urs. det är jobbigt att vara avis. precis som att vara avis på foki som är i Japan nu och härjar runt. fy, jag vill också.. MEN aja. sånt är livet.
nu är jag sjuk och måste sova men vill inte för ibland kan det vara det tråkigaste som finns. speciellt om man är förskyld för då gör det bara ont..
lov har jag börjat få idag också. och mycket läxor.
hej!

Yayayippie


braaa lååt! ^^ ingen aning vad dom sjunger, jag tror det är tyska. kanske.. låten kanske är från nederländerna, vilket språk pratas där?.. Iallafall. bra låt!

Jag tänker inte skriva så mycket om vad jag om dagarna längre, ser ingen mening i det. varför ska/vill andra veta vad jag gör?

muuuusiiiiiik! :D

snyggt

kopierat från veckorrevyn
så sjukt snygg helskropps tatuering!


en snodd bild från dig min vän johanna, jag älskade den så:)

again again 2PM


tankar om teven <3


mello

jag hoppas salem vinner, vem annars liksom?!

om han vinner kommer jag bli über glad men också ledsen. för jag ville ju sticka på Eurovision song contest i år men missade biljett släppet! D:

..... tänk om jag skulle gå på det och få heja på Salem. hur ultimat skulle inte det vara!??!!:O

<3 <3

dock tror jag inte att han skulle gå så långt i Esc. jag tror inte heller att han vinner Melolifestivalen. men jag vill att han gör det!! Den man hejar på brukar ju inte vinna.. förutom The ark då^^ hihi. ååå ola salo..
men hur bra gick det för dom i Esc..? inte bra.. :(

bara för att dom var bäst och alla andra länder var tondöva!

. . . .


 

Men heja SALEM! DU ÄR BÄST!  Om jag får bestämma så vinner du detta!!!!!! :D
... alla andra bidrag är fjantiga...!!:o

tråkigt nog så tycker inte alla som jag.. D:


Clockwise - växthuseffektenGilla! :D jag blev så jäkla lökig när jag såg dem live i lördags ^^ skaka loss liksom! ;)
finns såklart bättre version av låten på deras myspace. http://www.myspace.com/Clockwisesweden

RSS 2.0