sbeaasjisde

jag vill sova. jag drömde och allt var perfekt. allt var som jag ville att det skulle vara. såklart. jag hatar. hatar. hatar. hatar. okaj, jag är på depp humör. sur och arg på mig själv och mina drömmar. vad jag vill. jag vill inte inteinte.
kan ingen bjuda med mig på nån fest. jag vill bli full och släppa loss. ha kul. inte som igår kväll. stunden blir vad man gör den till. jag gjorde den till en tråkig. jag var bara inte på humör.
jag såg saker som fick mig på sämre humör. eller jag såg en sak. jag vill bara lägga allt bakom mig!!!!!
jag ska finna moraltantens myspace om hon har en. hon fick mig att nästan börja gråta igår. det var en stor klump i min hals. men jag stretade emot. ångrar mig lite över det. jag skulle ha släpp den ut. för nu är den kvar. förvandlad till en stor deprimerad känsla. jag har inte flinat någonting idag.
men kvällen hade sina fina stunder. tack för dem. jag träffade på nya vackra människor också. tack för dem. jag kunde öppna mig för dom. det gjorde saken lite bättre. lite

moraltanten var bra
francis var också bra
breakfast in berlin med. men jag såg inte dom. men jag vet att dom var bra
jag köpte deras singel!! dock inte de två förstas...


röda spermier

idag är det bara jag som tycks bli glad av att det regnar.
jag har längtat efter en dag som denna. på en torsdag.
det blev dock inget hår schamponerande i regnet.
men bärandet av mina vackra röda stövlar med vita snören blev av.
regnbågs randiga byxor, gul randig väska, grön randig tröja, grå spräckligt linne, grön jacka, röda stövlar.
bärandes på ett lila spräckligt paraply. och freestyle i väskan, spelande an cafe.
jag kände mig fin idag :)
jag blev lycklig över att äntligen få visa upp mina dundersnygga stövlar för klassen.
emelia gav en komplimang för dem.

en bra dag. glad hela dagen. som igår.
dock en dålig kia-dag. hon var på ett jäkl- dåligt humör! som många andra dagar.
frågade jag någonting så sågs jag som en idiot.
kom jag med en idé så var den värdelös. även om hon själv kom på exakt samma idé en halvtimme senare och då var den SUPER!
jag ville skälla på na. vara uppkäftig. men jag gjorde inte det.
det skulle inte lösa någonting.
jag var tyst. hon var stressad. .
men bortsett från den dåliga kia-dagen så var dagen super.
tranorna är klara och upphängda i taket. väldigt fint. dom flyger bortåt. så fina.
oranga, gröna, blåa och röda. och två beiga.
jag är nöjd. dom står i centrum av rummet. jag valde inte platsen- det var där krokar hände.
det är tranorna man möts av när man kliver in i rummet. typ.
och hela dagen har det spelats an cafe i mina öron. tack vare pappa som lagat min freestyle.
den är lila.
han är duktig han den ponken. danke shön daddie cool.
lyssnandet gör mig glad. jag vill hoppa runt och sjunga med.
men jag är inte så vidare bra på att sjunga med..japanska, ni förstår..


9av10 får denna dag! :D

elephant by elephant


linnea och jag tagandes vårat första dopp denna året 2009.

det ser kallt ut. solen var bland molnen. det var kallt. men jätte varmt med. när solen ville visa sig. vattnet var lite kyligt.
Hade en bild på min i bikini här men radera den med tanke på alla snuskhumrar ute i vida världen XD Men jag kan säge er- jag var snygg! xP

(första bilden) hahahahhahahahahaha.
mamma skulle ta kort på mig när jag hoppade i men det var bara huvudet som blev med xP
haha! jag tycker det ser kul ut! ^^


hänger på strömmen och säger:
Oh my gash!!

waow!


kom tänka på nu. jessika är i grekland! tog en sista minuten resa dit. med sin kompis emelie. nej jag är inte avundsjuk.
jag ska ju snart till turkiet. får tänka på det istället. men hon frestade mig med ett sms igår, "herregud, jag är verkligen på väg till grekland nu!!!". gaaaaaa! man ska ju leva i nuet och det gör jag nu. jag är nu avundsjuk. det känns som att hon är så stor jämfört med mig. nadine och jag känner oss som två 10 åringar som helatiden glatt skuttar efter henne.

Votre coeur aspire toujours à la illusion.

Bien que les étoiles ne connaissez pas votre nom et vous pouvez donc voir leur rayonnement brillant de lumière, même à partir d'ici. Nous sommes les étoiles mains.


88.

---- ahhhaa..

jag tycker musik är väldigt vackert och bra när det sjungs på ens hemspråk. och det gäller inte bara japansk musik. jag är ju lite av ett schlager fantast och under esc så tyckte jag att låtarna som sjöng på ett annat språk än engelska var några av de vackraste. estland till exempel. eller lithauen, sasha sjunger på ett annat språk på slutet. det gillade jag. kanske för att jag inte vet vad de sjunger om. texten kan ju vara den sämsta, vad vet jag. jag förstår ju inte vad de sjunger, men det låter bra och jag gillar det.
men detta betyder ju inte att miyavi och an cafe har dåliga låt texter. tvärt om. jag kollar ofta upp vad dom sjunger om. :)
men såklart så gillar jag engelska låtar med. jaja! jag tänkte på idag hur skönt det är med engelsk textade låtar, då man lär sig texten på en gång så man kan sjunga med och förstår vad dom sjunger.

Just nu sitter jag och gör idrott och hälsa A läxa. jag känner mig så duktig. går upp vanlig tid och sätter mig vid datorn och gör det jag ska. eller, ja. lite blogg skrivande också. men jag har ju så lång tid på mig. jag kan ta det lugnt.
förresten så har jag fått min första kompis på youtube nu! Haha. (värt att nämna!) det är nån kille som försöker bli vän med så många han kan, tror jag. Iaf. fortfarande kul tycker jag.

eurovision talk

Det kunde inte vara bättre passande människor än AySel och Arash. dom är båda jätte söta. arash är speciellt det, när han skuttar runt/dansar och är glad! och hans blick är som en liten pojkes blick. jag gillar den när han säger "im addicted to you..". i början nån gång.


nu vet ni. (igen?) hej då

btw. jag fick en sån stor rext för att jag kopierade deras namn. nu får jag inte bort det. det är inte ens läsligt... b-js.
ajjjja!

Mamo, a ti ž menі kazala čas jak voda

linnea tycker jag ska skapa en ny blogg där jag bara skriver om an cafe. där alla caffekos (fans till an cafe) kan besöka och läsa. hehe. jag tror jag tycker denna räcker. ibland slinker det ju in något annat som inte handlar om något som inte angår japan alls. jag vill skriva om det också.

idag blev det mini golf vid slussen med erik, linnea, jocke och simon. det var riktigt kul! jag förlorade.... men iaf.
sen badade vi, idag blev det bara två dopp var. vattnet kändes konstigt nog lite varmare idag än i går. det var 15 grader.

jag har ju ett youtube konto och det är jätte kul med sånt! snart ska jag läsa lite mejl jag fått där, fem styckna. jag undrar vad förnått kul som står i dom. hihi :)
http://www.youtube.com/watch?v=Gujplq....
http://www.youtube.com/watch?v=cwgTeW...

ibland blir jag så deprimerad för att jag aldrig kommer lära känna honom.

hans hund.

jag blir förbluffad över hur snygg han är. jag gillar hans piercingar enomt mycket! jag gillar mitten bilden då han biter i sin tunga. jag kan kolla på honom i timmar.
åh!
när, om, dom kommer till sverige kommer jag skrika.

jag tycker om att vara ett sånt enomt fan av någonting och verkligen gå in för det. det kan vara drygt för andra (jag stör mig på andra som pratar på om samma sak nästan hela tin). men jag älskar att göra det själv.

jag är en caffeko.


miss little sunshine är ur bra!

:D
den tysta tonåringen var snygg.
hihi. det är något med tysta, mörk håriga killar som jag gillar. mörk håriga killar. men det kommer undantag. magda vet ett exempel. och linnea. andra känner till honom men inte att han var icke-mörk hårig.
haha!

hans armbandsur njöt av den friska vinden.

detta lilla mini lov.
överlycklig: torsdag. jag hade laddat hem två an cafe albums, MEN dock i m4a format, så jag trodde att det inte skulle gå att bränna dem. men jag försökte ändå. helt själv. utan hjälp, ingen ville hjälpa mig pga att det var an cafe...........
men jag lyckades! jag var överlycklig, hoppade och skrek. jag blev så lycklig att höra ryüsei rocket spelas. mamma sov nu inte längre.
jag har dessutom gjort egna omslag utanpå och innuti. och dom blev snygga! (jag måsta få skryta). jag är så stolt över mig själv. jag kände mig duktig! gör det än. åååååh. jaa. ni ska se. jag gillar dom. haha. ja jag är bra.
linnea höll takten till dom idag faktiskt. hon lär sig sakta. :)

igår träffade jag magda från hällefors. hon hälsade på markus, går teknik på hbo. vettni utan mig så skulle dom troligen aldrig ha träffats. haha! dom är fina tillsammans. det var kul att träffa magda, senast var oktober förra året. sjöviks återträff. jag saknar sjövik med hela mitt hjärta. jag saknar alla människorna. magda, fredrik, simon, adrian, lina, anton, hanna, rebecka. ja många andra också.
jag gillar 92:or. 92or är sköna människor. många av dom. hur kommer det sig? älska.
maria från hudik saknar jag med.

idag har jag skrattat och gråtit.
jag blir så frustrerad ibland. nämner inga namn. vissa vet redan vem. eller vilka. men jag älskar dig. men det är så lätt att bli arg. vi talar två olika språk.
-den andra. jag blev så sur på det du gjorde. du mår inte bra förstår jag. men låt det inte gå ut över mig. jag bryr mig om dig. men jag vet inte vad jag ska göra, säga eller bete mig när du inte säger hur. om du inte vill prata säg "jag vill inte prata" det är inte svår sagt. 
  |
jenny, du är så härligt glad! det är så kul :D
jenny har fått mig att skratta idag. igen. som många andra dagar. tack.
hihihihihiii

JAG TOG MITT ÅRETS FÖRSTA DOPP IDAG! TRE GGR! Det var kallt. men jag och linnea var snabba i. jag har alltid tävlat med linnea om att vara den första som tar sitt första dopp. vilket ställer stor press på mig. och jag blev först!! som alltid. hah. barn stod och hejade på oss. vilket gjorde att vi blev mer peppade. dom påminde om oss på gatan när vi var små.
jag, ylva, linnea, erik, max, perra och gustav.
"tha coolest gang from the smallest street of hosjöstrand"

snart ska jag se nadines fame föreställning. på dvd.
filmen jag ser nu (därifrån rubriken kommer ifrån) är lite tråkig..seg.

haj!
(detta inlägg kan vara lite upprepande för jenny. hahahahha)

som jag lovade. bilder på turkiet. Alanya. Blue star flower garden.

jag åker med familjen den 17 juni och är där i en vecka. jag längtar!
bluuuuee staaar floouwäer garrrrden!

without changing anything, we will continue to change, won't we 


såg John Q nyss. fin historia.


imorgon är det final på esc. sverige hejar jag självklart på. men norge är bäst. dom får gärna vinna.
jag längtar tills imorn kväll. och morgonen. att duscha. min dag har varit lite grose. inget som är värt att nämna. men bara riktigt grose. vill inte prata om det. blää. jag är ren. lovar. jag är det. jag bara känner mig äcklig. dagens händelse är grose. blä. jag vill tvätta mitt minne rent.


God natt

zutto

texten är så vacker men så sorglig. och videon vacker. och låten. och han.
jag älskar att han är klädd i pyamas.

han ska bli pappa snart.

hej då dator.
hej kläder.
hej sebbe.

pink orange pink orange pink

Dear my friend
Say hello
I tried shouting your name with a big voice into the sky
I truly miss you, I can't even see you in my dreams

How, if I could only fly freely into the sky like those birds

Only, there are no wings for me
Instead I can embrace you with these hands
So strongly, as if I envy the birds.

If I could grab hold of these clouds I wonder if it would take me to where you are
Like a bird, like a wind.

Ni kan bläddra ner snabbt om ni inte vill se detta. men det bits inte! så det gör inget om ni kollar detta inlägg endå. men skippa bara inte att läsa mina föregående inlägg bara för att jag har gjort ett sånt här motbjudande (eller älskvärt) inlägg.

dom flesta kommer troligen bläddra ned. -->(men läs gärna detta innan ni gör det). 
jag vill få fram (till dom tusen st yckna som nyligen upptäckt min blogg) att jag aldrig gjort ett sånt här enormt an cafe inlägg med så många bilder. jag kan behärska mig. men jag ville bara visa mina bilder jag funnit på egen hand på google. och jag diggar dom verkligen.
bilderna låter ju förresten inte. så ni behöver inte höra deras musik. och dom är ju inte fula. så ni kommer inte bli skadade på något vis om ni kollar på bilderna. ingen kommer heller få reda på om ni kikar lite på dem, om ni är rädda för det. men om ni har lust så kan ni alltid söka på dom på youtube. eller så kan ni besöka min kanal: hannapana. jag har inte lagt ut någon egen film men nångång i framtiden så ska jag göra det. när jag lär mig. men på min kanal kan ni läsa om mig (-.-) Och kolla på mina favoriter.! (det är bara två favoriter som är an cafe eller liknande.) det mesta är konst filmer eller komedi (ex Johan Glans eller Fred). och såklart mycket annat fint med. :D

jag måsta skaffa lite internet vänner som diggar an cafe. speciellt yuuki. det är nämnligen honom jag nu kommer lägga upp flest bilder på. jag har suttit denna fredag kväll och beundrat honom. framförallt hans underbara smak på kläder (ja han har säkert en stylist eller fler som stylar honom. men han gillar ju antagligen det han klär sig i. : )

I ALLA FALL. NU KOMMER DET BILDER !!! :D


|
 -takuya och yuuki (galet snyggt!)

                

 

-hela gänget. miku har också underbart snygg outfit (han i mitten!)


-denna outfit ska jag skaffa mig.

hör med hjärtat ditt. då ska du förstå

jag skulle gärna vilja leva som pocahontas. så fridfullt. att leva så nära naturen. när jag var liten ville jag vara henne. jag brukade också drömma om att jag var en vår fe som kom med våren. naturen är så fin och skön att vistas i. 
på grund av allt tänkande blev jag sugen att gå ut till nån djup ur skog och bara vara. gå runt i ljuset från solen som glimtar fram mellan tallarna. se på den gröna marken med mossa och stenar. och bara lyssna på naturens röster. djuren. vinden. och mina andetag och steg genom skogen. och sen efter det sova över där. i ett vind skydd. eller bara sitta kvar tills solen går ner. skulle man sova kvar i tält så ska regnet falla på natten, så man kan vaggas till sömn av regnet som slår på tält duken. sedanpå morgen så ska solen skina och marken vara fylld med dagg.
det skulle dessutom bli fina kort.

gör hanna hoppig och över glad och drömmande och mycket mer

gaaaaaaaahh! jag har inte snackat om dom på länge. dom gör mig fortfarande galen! GALET GLAD! dom är så vackra. fina japaner.
åh. det finns så mycket jag älskar med den här videon. dom ser ut att ha så kul. det gillar hanna. dom ser ut att trivas med de nya medlemmarna. ja dom har ju varit "nya" i mer än ett år nu. han med krull(yuuki) är en av de två nya. han har så skön style. älska :)

gårdagens underhållande mellan fönster tvättandetGRR!


GREAT FUNNY DUNK DUNK !
_
_

88.80 fm

Idag har jag målat klart tre tavlor. och jag blev nöjd med alla! det är kul när kreativiteten tar fart.


är tråkigt nog inte så nöjd över vasen. den känns ofärdig. men jag vågar inte göra om den. i alla fall inte nu när den är blöt. jag vill inte riskera att det blir sämre. men förövrigt är jag hel nöjd med tavlan! jag har hållt på med den i flera veckor. och äntligen så är den klar. det är en vas med plast blommor jag har i mitt fönster.den här gjorde jag egentligen klar för några veckor sedan men jag gjorde lite fin justeringar idag. och det gjorde susen. först så gillade jag den inte, men nu så gör jag det.
den här målningen började med att jag skulle måla av sebbe. men det gick inge bra pga att han inte kan sitta still nog länge. så det blev ett hus. orginellt nog.doktor glas tänker jag. jag lyssnade på det när jag målade tavlorna. den var inte SÅ tråkigt som jag trodde.


lite av det jag har på väggen:

Blue as the sky, sunburnt and lonely. Sipping tea in the bar by the roadside, just relax.jag stannade vid runn för att doppa fötterna i vattnet. det var is kallt. mitt badsug försvann bara nästan.
vatten är så levande. så vackert. jag ville ta årets första dopp idag, men det blev inte så. tänk att gå ner till sjön och bada i nån timme och sen gå hem och sova på gräsmattan. underbart! visserligen, jag sov på gräsmatten idag. lyssnandes på Doktor Glas.. bra bok om man vill sova. kan rekomenderas för det. jag gillar mammas/pappas gamla hörlurar. de är grymt snygga. men från höger sida kommer det inget ljud. lite dåligt.


jag tog mycket bilder under min cykel tur hem. jag hade förresten varit hos jubbo. sov över där med jenny. dagen innan var vi på gruvis (jag, jenny, jubbo, amanda, cissi, villevalle). dom flesta bilderna nedan tog jag medans jag cyklade. ett få antal tog jag när jag stod stilla(de sju sista miniatyr bilderna). det var kul att cykla och ta random kort på samma gång. dom blev ju riktigt bra också, tycker jag.  låten Put your records on av Corinne Bailey Rae är en låt jag alltid tänker på när jag cyklar i fint väder. kan bero på den underbart vackra videon. det känns så somrigt.RSS 2.0