Vittalina

jag har nyss fått reda på att jag fått en till kusin, i morse! en flicka med ljust hår och blåa ögon. nere vid svartån bor dom (kommer inte på staden. motala?). jag har då många kusiner. eller? jo. jämfört med andra.  den nyfödda flickan ska heta Vittalina. det är ukrainskt. jag tycker det är fint. mamman-alina är där ifrån.

jag älskar eurovision! det är så kul kul kul kul kul! många låtar är visserligen löjliga men många andra så roliga och grymt bra! min favorit i år är för tillfället finlands bidrag. den låten är så skön. sök på youtube. jag orkar inte länka.

idag ser jag ut som någon från åttiotalet. eller sjuttio. där omkring. när låten forever young var poppis. napoleon dynamite? hah. kanske lite som dom. fast inte som han. haha! jag måste lära om mig happy hands club dansen! jag har ju kunnat den! jag och johanna lärde oss den.

washing the starss

stegen kanske


jag lyssnar nu på lite nördiga zelda låtar. dom kan vara väldigt lugnande vissa.
bild tagen 30 april 2008.

funnen

hanna är glad! jag har äntligen hittat en låt som jag sökt i evigheter! eller fyra månader. äntligen. som jag har letat och inte funnit. vi dansar till den på modernt som uppvärmning. vi kallar den svinget. jag vill berätta detta för alla.
 


nervositet är bra. tror jag. det är väl så man säger?

kvaoewewowawawknfdknfaksd!!! jag kan inte hela dansen riktigt än och det är uppvisning i helgen! nbkjfdsbfsajdfbdvbdsfhsdajdks! nejnej. inte nervös här heller. nope. jag står bara längst fram halva dansen och har ingen att kolla på. hah! hahaha..... ehhh. ÅH! jag dansade igenom dansan två gånger nyss, andra gångan var jag bara liite efter. typ en sekund. det fixar sig. jag måste träna mera. men det är svårt utan utrymme.(!)
Kom och kolla i helgen!! dansen ROCKS.  WE ROCK IT! den är tha coolest on earth I tell you! va bra, då ses vi. hejhej!

omg omg omg HANNA!

andas
jag fixar det. vi ska ju repa en gång innan. då får jag passa på att ställa frågor. men inte för många. då kanske dom ändrar sig att jag står längst fram. det ska dom inte! jag lär mig snart. ett steg kvar. okej två. lita på mig. det blir braaaaa. peppa peppa blabla osv.

jag vill att det ska vara över nu. buhu

hjälp mig. säg något positivt till mig. gör mig glad. ge mig hopp. så jag kan lugna ned mig. så jag inte behöver känna ångest om helgen. säg något snällt.

jag nyser genom ögonenLinnea berätta en sak för mig idag som fick mig att gråta.
(detta skedde för några dagar sedan tror jag.)
Linnea: Pappa, varför skrattar du aldrig åt mina skämt?
Pappa: Vad ska jag skratta åt?


hahahahahahahhaha
kommentar till rubriken: det är inte så äckligt som det låten. bara väldigt jobbigt för mig. jag går runt med ett gråt papper istället för ett snor papper som alla andra, vanliga, förskylda människor.

oundvikligt

ögonlocken bränner. det gör ont av att flytta blicken. kroppen är som en stor vinglig sten. balans sinnet tycks vara ur funktion. jag är sjuk, förskyld. så det blev inget lek med amanda idag. tråkigt nog. och fönster tvättandet får vänta tills på fredag eller senare. jag hade ju tänk dra till uppsala imorgon med mamma och linnea, jag vill inte missa det.(jag skulle få pengar!). men jag har feber! 38.3 grader, imorse. jag har sett fram emot morgon dagen. jag hade ju tänkt köpa an cafe skivor. jag får väl ta det över internet, har hört att det är billigare. men ändå.
men 1-2-3-4!! fyra st till personer har jag räknat ut är förskylda. går det något virus nu under lovet?


jag tycks byta ny favorit låt för varje dag som går. igår var det what a wonderful world av miyavi. idag är det Bell the cat av LM.C.(ursäkta om jag är lite tjatig om an cafe, miyavi m.f. jag vill inte vara jobbig. men det är svårt att inte nämna dem. nu la jag ut den här låten för att jag gillar den. så mycket! jag ska försöka trappa ned på musik pratet. försöka. jag lovar).

först så gillade jag inte låten förutom dess intro. jag tyckte den var jobbig att lyssna på. för stökig. Nu har jag ändrat min åsikt helt! jag blir galet glad av att höra den. speciellt refrängen och introt. :)

I love it

LEV MED DET.jag gillar ju i alla fall inte tokio hotel! hah! var glada för det.
inte för att det är fel att lyssna på dom. man tycker om olika saker.

en dag

nu kommer det många bilder jag tog en fin kvällMiyavi

Miyavi är en grym artist från japan.
han är grymt bra på att sjunga(!), spela instrument och är förövrigt grymt snygg.

se lite av honom här. när jag och linnea såg detta för första gången satt vi helt tysta och gapade.
han är verkligen sjukt bra.
(lite dålig kvalite på videon dock)

och här

grycksboigår kväll hade eva och emelie födelsedags fest i grycksbo. det var grymt kul!
det är så roligt med folk.
jag fick en john kyckling.

idag vill jag måla påsk ägg


this is my funky race!

blablabla.
jag känner mig så nördig! jag älskar det.


idag lyssnade jag på ola salos röst i en hel timme. jag var i himmeln. han är himmeln.
sen övergick jag till det andra/nya kärleks ämnet. ni vet nog vad.

min dag har varit jobbig. jag dissade maten mamma hade gjort till mig för jag skulle köpa cesar sallad att äta till lunch. men mitt kort ville inte funka. så istället för mammas goda mat eller smarrig cesar sallad så blev det nudlar och en banan. woho..  och efter skolan så tänkte jag försöka se om jag kunde ta ut några pengar eller om kortet var trasigt. det var inte trasigt. istället så tog jag ut en hundring och på samma gång blev skyldig banken 75 kr! jag visste inte att man kunde ta ut mer pengar än vad man hade på kortet! åh!


i sex dagar nu har jag varit en stor nörd. jag gillar det. jag kan inte sluta! det är som en drog. jag blir inget annat än lycklig av det. eller jo, ledsen över att jag är pank och inte kan köpa något. annars bara lycklig! lycklig! GLAD!


på påskafton så går hela jesuscrist superstar på radio. den svenska versionen, som ola salo är med i. jag vill inte missa. men jag har fortfarande inte lärt mig när påskafton är. jag måste lära mig. snabbt.


<3

Lyssna på låten av An Cafe som jag har lite längre ned på bloggen! Gör det!!
KAN MAN BLI ANNAT ÄN GLAD!? :D

Laav it!


drömmar är livet

den här dagen har varit världens ångest dag! jag blir slut körd av medic. grund kursen! snart går jag in i väggen! jag har heller inte gjort klart läxan men det skiter jag i!! det får gå som det går. jag bryr mig inte.
men matteprovet som är imorgon är jag inte så orolig för. faktiskt. det känns bra. något positivt.
Men dagen har haft fina stunder, som när Jessika visade sitt körkort för mig eller när jag får lyssna an cafe. dom håller mig levande just nu, jag blir glad!
jag har en liten an cafe period nu, vi får se hur lång den blir. jag hade ju en liten elvis presley period vid nyår som varade i typ två månader. nu är han sååå ute för min del. men så ska det INTE bli med an cafe och min kärlek! naj!

jag är kär i an cafe
jag är kär i sångaren
jag är kär i sångarens outfits
jag vill se dem live
jag vill bli deras bästa vänokej, det där låter lite desperat och bara för mycket. Men det är så jag känner..!
dom ger mig vingar så jag kan sväva bort till fantasi landet.
dom ger mina dagar en guldram!
....


tur att ingen kan läsa tankar. mina dagdrömmerier är så privata så det finns inte. (nej dom är inte snuskiga... )
i fantasi landet är inte allt perfekt, då blir det ingen spänning. men allt är bara så ljuvligt där!

drömmar är livet


förresten jag är inte orolig för min framtid efter gymnasiet längre. jag ska upptäcka världen och verkligen gör det! jag ska bo i japan, frankrike och kanske usa? iaf. jag ska skaffa ett jobb, vilket som helst, bara jag får pengar av det. och sen resa. åka på äventyr. jag kommer nog på under resans gång vad jag sedan vill bli och läsa vidare till. nu mår jag bra.

godnatt. nu blir det andra avenyn

antic cafe

Åh så snygg bild! Är han inte snygg?
jag gillar deras outfits, även om det inte är något jag själv skulle kunna gå klädd i.
sångaren är bäst klädd!

Miku, sångaren i japanska bandet Antic Cafe.

i fredags natt så kollade jag på en konsert av antic cafe/an cafe på youtube. jag satt uppe till halv tre.
för gitarristen Bou(han i vitt hår i videon nedan) så var detta hans sista konsert sen skulle han hoppa av bandet. det var ju då för sorgligt.
idag så är det två medlemmar som har ersatt Bou. men jag tyckte mer om Bou. killen med krull är cool men jag stör mig på en sak, KAN HAN ALDRIG TA AV SIG SINA BRILLOR?
det här är inget jag lyssnar vanligtvis till. i fredags var det första gången jag lyssnade på någon sådan musik. jag har inte hört något annat j-rock band än dom, men dom var bra!låten jag föll för.

mamsen är fin

fint
idag är man glad!

tårta, på en TORSDAG?!

ja det stämmer. idag kom jessika tillbaka till gruvstygan efter en kör "lektion", eller vi trodde det var det. men det visade sig att hon körde upp och klarade det! så nu har hon körkort! (grattis!) så hon hade med sig princess tårta och vi fira henne. jag kunde ha fått två tårtor i dag, mamma fyller nämligen år. (GRATTIS!) men pga att pappa ligger på sjukhuset , men kommer hem imorgon, så firar vi henne imorn. jag är så uppspelt att ge henne en av mina present!
hhihihiihiihohohohehehe hahehe heeeeeeeh


våran klass är i stora drag grymt skööööön

RSS 2.0