robins crazy outfit från 23/9

Här har vi killen som hade crazy outfit dag tillsammans med mig!! :D
Så snygg! Vi båda var det! FÄRGER <3
Robin har stil!

min fd. engelska lärare älskade mina toffsar och vill att jag ska bära dom oftare x)


det känns som om man skulle hälla en hink med vatten över dom så skulle det falska rinna av och en vacker lysande naturlig skönhet visa sig.

jag blir typ ledsen på dom som färgar håret i helt fel färg som dom inte ens passar i och sen sminkar sig alldeles för mycket. deras jag försvinner ner, djupt bakom det falska.
det personliga och naturligt söta har försvunnit.

jag började tänka och skriva ned detta efter en gammal bekant till mig loggade in på msn. jag minns så väl hur söt hon var förut. visst, hon är det fortfarande men inte på samma härliga vis. jag var sjukt avundsjuk på henne då. hon var brunett, vilket var hennes naturliga hårfärg, hade naturligt vågigt hår och vackra mörka ögon. nu känns det som att allt det där är bort skrubbat och det som är kvar är den där slarvigt skrubbiga ytan med spår av det forna jag i som så gärna vill fram igen.
hon hade pojkvän och han var snygg. hon var vacker utan smink, men hon kunde aldrig se det själv. gömde sig undan kamerorna. det var synd. kamerorna skulle älska henne.


ja.
det är bara tråkigt. men hon är ju fortfarande samma gamla snälla person. hoppas jag, jag har inte snackat med henne sen 2005.

tänk efter före. men inte för min skull.


hon som jag nämner är nu, vad vissa skulle vilja kalla hennes stil, fjortis.
men jag ser henne inte som det. iallfall inte i hennes beteende. även om jag inte har någon aning om hur hon beter sig nu så är hon för mig fortfarande samma tjej hon en gång, för längesedan, var.



Lol. Family Guy :D

jag hittar väldigt mycket roligt!

Hahahahahhhha <3




Denna ovan känns lite bekant, som om det peter berättar om på slutet har hänt mig flera gånger!

hahaha! ja linnea!! XD

http://www.manligsarbarhet.se/viewer.php?id=6d62b7f22d6fd176b52bb50883c5dc0ccbd0e0b8

också en såndär rolig en! XD SEBBE!

annorlunda Take on me! XD

http://www.youtube.com/watch?v=lnjYrP5J6rE


http://www.youtube.com/watch?v=Gc4BFzVFNYA


jag sitter ner när jag kissar

jag mår bättre nu efter mitt värsta skolfoto någonsin(!). ingen annan tröstar mig så då får jag väl göra det själv. och nu känns det bättre. jag kan inte göra nånting åt det fula kortet. hela falun ska se det och jag kan inte gör nånting åt det. jag fick det inte heller. MEN MEN. Jag är patetiskt, alla blir verkligen missnöjda över sina skolfoton. men jag har aldrig blivit det på riktigt, förren nu. Men jag ska skita i det. det är bara patetiskt att grubbla på det.
men pga detta så missade/sket jag i magdansen. bajs också.

och så förstörde jag det fina med min miyavi tröja. jag såg dålig ut i den. jag säger inte att jag såg ful ut, jag såg ut som en pojke. bajs också!

men jag ska se det positiva i kortet. jag hade fina ben och fötter :)




IALLAFALL! jag är ju på bättre humör nu. detta är en sak som gjort mig glad XD HAHAHAHAAHAHAHAH

http://www.manligsarbarhet.se/viewer.php?id=24ace34bd3aa350bb0a7d8af819909883342c0a2
(det kan vara min kusin. men jag är inte säker. han är iaf sjukt lik honom. typ samma keps, svårt att se..)


WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!

MIIIYAVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!! <3<3<3<33<3
JAG SÅG HONOM IGÅR!!!!!!!!!!!!!!! HELT OTROLIGT! JAG KAN INTE TRO ATT DET ÄR SANT!! :O
DET ÄR DET BÄSTA JAG VARIT MED OM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3<33<< XDXDXDXDXDXD ^^ <3<3<33
Hans kläder slet vi av! Han sa fuck you och verkligen asgarva! vi skrek av glädje!! Han sa fuck you, FUCK YOU!XD VI BA: WAAAAAAAAAHHHHHHH!!!!!XD <3 Vi hade värsta connection där!! :D HAHAHA! DET VAR TYP DET BÄSTA! OCH när han smekte sig själv (vilket skedde VÄLDIGT ofta! :D) på överkroppen och ner men handen i BYXAN! XD <3<3<3 GRRRR!! Vi blev vilda!!!!!!!!!!!!

JAG VILL TILLBAKA! JAG KAN INTE AXSEPTERA(hur stavas det ordet:S ?) ATT HAN ÄR BORTA!!!! Jag vill ta på honom!!!!!åååååååååååhhhh. MYYYV!!!!
LOOVE YOUUUU!!!!! WE ARE ONE YEAH!
och tänk! Han kom ända ifrån JAPAN för att se oss!!!!!!! Han sa typ tre ggr att han VERKLIGEN hade längtat efter det! Att han älskade att vara här!!!!!!!!!!! <3<3<3<33<3<3

JAG VILL ATT HAN SKA KOMMA TILLBAKA IGEN! HAN LOVADE OCKSÅ DET!!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3

nu när jag kollar på bilden känns det som att jag kollar på min kompis!!!!!! :O <3<3<3<3 ÅH han är en sån underbar människa! jag tycker synd om dom som inte har fattat det!!!
GUD VAD JAG ÄLSKAR DEN MANNEN!!!!!
LOOOVEEEEE. <3<3<3

nu ska jag gå och vara hyper. hejdå!
(stökigt inlägg det blev! inte så fint upplägg! HAHA! Så blir det när man är HYPER GLAD!)
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaY!

tillägnad dig fredde! känn dig stolt!

jag och robin hade "crazy-outfit-day". (jag har dock bara kort på mig). jag kände mig inte så crazy, kände mig lite som jag brukar göra. vardagligt klädd^^ men enligt andra så var det lite crazy..ja ja. dom på waynes tyckte jag hade snygg frissa! XD och x-antal st i skolan XD Hihihi <3
jag vaknade en timme försent (en kvart innan bussen gick) så jag kunde inte sminka mig lite crazy dock. men men. I'll survived x)

Robin var förövrigt också helt gööörsnygg! As usual.

Nu lägger jag ut detta inlägg för att freddefrallan ville se min outfit, men jag kunde dock inte skicka bilderna över msn för jag har för gammal version av msn XP HA!





Lalalal, IMOORGOON!!!!!!!!!!!!! XDXDXD<3<33<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<33<3<3

Ja, det heter ju STUDIEdag..

hela långa dagen har jag varit på studiebesök som hjälp till mitt projektarbete (på leksand folkhögskola+norea form och snickeri-siljansnäs) och åkt buss=läst svenska läxa. (detta gjorde jag dessutom helt på egen hand!) och sen när jag kommer hem så blir det ännu mer läxa, ända in på natten.
Ja, det heter ju STUDIEdag.


jag känner mig duktig :)


jag som går upp halv sju på en studiedag...sitter nu här kl 23.30, ensam vaken i huset, och bloggar...
Jag borde sova.. -.-





Nu har mina vänner i finland precis sett Miyavi spela..!! Jag är sjukt peppad och sjukt nervös!!!!!!!!
:D
waaaah! <3




Shoes climbing down the wall.. Just an another ordinary day at the school.



Jag och Jessika (och resten av klassen) har målat en varsin affisch som sedan ska sättas upp i skolans (haraldsbo)  korridorer.
För er som inte visste detta redan, jag går Estetiska programmet inrikting bild och form. och när jag har mina bild och form lektioner så håller jag inte hus på den vanliga skolan(haraldsbo) utan i ett hus vid falu koppar gruva, aka gruvstugan, gruvis, groovys mm. :) Där får bara bild och textil elever får hålla hus! :D





I call them someday-earlier-this-weekis









One day this week. I liked my outfit. I played with it. I Love my 'new' haircut.


Tarkan - Verme

I Belive You !

I do..
But don't you understand why I said no..?



fin låt. väldigt vacker. jag fick den av en vän.

 

 

 

Listen to this song. I love this song.. :)

<3


hahaha. aahh...

 <3 ^^



Hahahahha. gud vilken skön snubbe! sådär finurlig vill jag med vara!
och kolla på hans ögon!XD och vilken inlevelse!  :D
..han borde inte ha så mycket att göra om dagarna!

små koreanska snyft filmer <3 Love

Om du gillar kärleks snyftare så är detta något för dig.
det finns så många koreanska kärleks snyftare. jag har kollat många sånna små på youtube och jag gråter nästan till varenda en. dom är så vackra. . så.. kärleksfulla.. men så otroligt sorgliga så att det ibland är för onödigt sorgligt! men dom bästa filmerna slutar inte lyckligt.


Jag ryste genom nästan hela filmen! den är väldigt känslosam.
jag älskar koreanska kärleks filmer. dom är bra på det!

 


<3 whyyyyy???!


~jag känner hur vattnet bubblar inom mig. ~


jag ska lära mig japanska! på en hemsida där man lära sig vilket språk man vill, gratis. hemma vid datorn. få se hur det går :) jag anmälde mig där för några veckor sedan men har inte början än. :P men jag är väldigt sugen just nu. på bilden är ju såklart undebara Yuuki från an cafe! :D <3 han är så go:) jag vill dela garderob med honom! NYAPPPY!!

|

~jag känner hur vattnet bubblar inom mig. ~


Och den här låten är så vacker! jag vet inte vad dom sjunger om men har hört att den är VÄLDIGT sorglig. jag kan förstå det. <3


och han hade rosa skor på sig! :D


I går, när musikarna hade sin nollning på stan så gick Peter Siepen förbi!!! :D Jag tror han ska göra någonting på nån bar i stan nu i helgen, men jag vet inte var. jag vet bara att jag inte ska se det men jag vill det så gärna. han är ju bara för go den killen :D Jag älskar hans outfits. han är så egen.
han hade dessutom rosa skor så sig igår! illrosa! sånna skor som jag vill ha! jag tänkte att jag kanske skulle gå fram och fråga var han hade köpt dom men jag pallade inte (vågade inte med andra ord). jag och nadine m.f satt kvar istället och bara följde han med blicken. han såg ut att ha det så skönt att inte bli störd i sin lilla gång :)


jag minns när han var med i rocky och drago. det var roliga tider det!
det var då mitt favorit program. jag tror jag såg varje avsnitt :)


biljetter köpta. äntligen

 

gud så spännande detta känns.
det känns så nära men ändå så långt bort, det är så mycket som måste göras innan.


lyssna på timo


kl. 09.09 09-09-09

precis nu så ringde mitt alarm på mobilen.
An Cafe ger ut nytt album idag!!
:D

eller inte. fick jag reda på nu. Never mind!

 

jag har summit 1050km idag med jenny. så långt har jag aldrig summit förut! :P det kändes bra. men det tog rejält på hungern vill jag säga.


idag i skolan så skämde jag och linda ut oss för en etta. Linda hade typ träffat henne förut för länge sedan och fick reda på att hon också lyssnade på miyavi. så vi frågade henne idag, i väntan på bussen, om det stämde och om hon skulle gå och se honom (vi tänkte att det skulle vara kul om man slog följe). hon skulle såklart inte det, hon såg han förra året och hade inte råd att gå i år. (hon är dessutom lillasyster till en i våran klass--)


Det tog en stund för Linda och mig att våga gå fram och fråga, vi fnissade som om vi skulle fråga chans på na. och det kändes som om hon tyckte vi var lite creepy för att vi visste om att hon gillade myv, och hon hade no clue på hur. vi kände oss som stalkers.
det var inte heller bara henne vi skämde ut oss för. utan hela hennes gäng stod brevid och glodde.
XP Haha. jaja. Gjort är gjort!

 

 

Nu har jag iaf beställt tåg biljetter. eller snart ska jag det!!
först så blir det lite svenska läxa igen. addijoos.

 

 

 

 


fy sjutton vad jag vill sluta skolan nu.

om det är något man inte ska skriva om i sin blogg, bdb etc så är det om läxor. ingen bryr sig. alla har det problemet.





Linnea!! XD

jag vet inte varför men jag tycker av någon anledning att detta är kul, även att jag inte förstår ett skit.

haha :P

idag har jag varit seeg.. som dagen efter, men det är ju inte det.

Igår var det Granny goes street (en festival) i falun. jag hade väldigt kul. det bästa var Breakfast in berlin, Olle's digtrio, Kung Henry(hans poesi) och Di Leva. jag verkligen diggade Di Leva, han är en sån go kille han! drog efteråt hem till några kompisar.
jag är nöjd med hela dagen och kvällen. åkte hem kvart över två. somnade halv fyra.

Jag tog några enstaka bilder men jag lägger väl upp dom imorn eller så.. här är iaf en bild från vassbo, där vi ställde ut våra spiror i fredags.

är det inte mysigt!!? :D här kunde man sitta och fika om man kände för det! bilden har jag tagit från min vän Robin.

lyssna :D


koreanskt


japanskt. den sista är en favorit. tänk om alla var så färgglada. skulle det inte vara underbart?


I dont get it


^^

söt

Vassssbo

idag har jag och min klass gjort klart våra spiror (armeringsjärn med nån prydnad på toppen) och åkt till ett ställe nära ornäs (nära borlänge med andra ord för er icke falu/borlänge bor). det ska vara skördefest där nu i helgen och då bad dom våran klass att göra något dekorativt att sätta upp där. jag glömde dock ta med min kamera men sån tur så tog robin och lärare may några kort. men innan jag kan sno bilder ifrån dom så målade jag en liten bild på paint om hur några av dom typ ser ut.
Det blev för övrigt väldigt fint när vi satte upp dom i rabatterna. spirorna är gjorna i glas, ståltråd eller plåt. den som jag gjorde är i glas och föreställer en öppnad sockerärta. ^^


Robins fjäril i ståltråd, min sockerärta i glas (den är egentligen öppnad 90grader), Fridas "solansikte" i plåt, Jessikas morot i glas, Rebeckas nyckelpiga (hon målade på glaset) och Mathilda S "vägskäl" eller vad man ska kalla det :)

efter det så städade jag i kyrkan i två timmar. får lite slantar för det. jag gillar att sjunga i mikrofonen när ingen annan hör. är jag själv i kyrkan så måste jag ju passa på! :D


Technologic


An Cafe ska ta en paus från spelandet....

Det är en paus PAUS! sådetså. dom ska fortsätta spela sen igen. dom måste. jag vill. jag begär det! annars blir jag besviken. stort besviken. jag har aldrig gillar (ÄLSKAT!) ett dand så mycket som jag gör nu för dom! dom är mitt ljus. inget annat band påverkar mig på ett sånt bra vis! deras musik och dom gör mig helt enkelt lycklig! jag har aldrig trivts så här bra med min musik. förutom house musik då. men jrock musik är no'1 på min musik lista. sen kommer house, dance, trance et.c. det är ju också sån musik som påverkar mig väldigt mycket. när jag lyssnar på sån musik så hamnar jag i nått slags trans som får mig att njuta ända innifrån själen, kan man säga. som en orgasm. tror jag. typ. så var det iaf när jag hörde denna låt först.
Men iaf. An Cafe är min största passion. och nu när dom ska splittras/ta en paus så känner jag såklart sorg över det men jag känner också på mig att dom kommer ta upp spelandet igen sen. eller så är det bara så att jag tänker så hela tin så att hela min själ också blivit så positiv. men den här pausen behöver dom. jag har hört att några av dom är väldigt deprimerande. jag vill ju inte att det ska bli värre. jag vill att dom ska känna sån lycka som jag gör när jag lyssnar på deras musik! jag vill att dom ska må bra, få chans att göra det dom vill i sitt liv, uppfylla sina drömmar, finna kärleken, finna sig själv, finna alla världens fina skapelser. göra sig glad och nöjd över sitt liv och FÖRSTÅ hur viktig, underbar och mäktig deras musik är!

LOVE THEM SO MUCH! <3 Puss på dom alla!


dom kommer ut med ett nytt album den 9 september! ^^
Och Grattis till Yuuki (i efterskott) som fyllde 23 år i lördags!(han med brillorna<3). jag skrev faktiskt upp det i min kalender (alla pojkarnas födelsedagar står där) men jag glömde endå göra ett inlägg om det :P

 


jag har så mycket harajuku bilder på datorn så jag vet inte vad.

Här är bara bilder från Dropsnap <3



Känner ni som jag? En STOR shoppa kläder lust!? :D
det är kanske inte så bra att jag kolla runt på sånt här. jag vill bara köpa köpa köpa. men det är ju så roligt och inspirerande så att det svämmar över!!
och är man kille så ska man inte klaga på att det finns lite kläder för killar. killar kan allt som tjejer har (ja mitt jrock lyssnande har väl påverkat denna åsikt) men kanske använda dom på ett lite annorlunda sätt och kombinationer.

åh.. ja. här är min dagens outfit. kanske inte så inspirerande som dom ovan, men det betyder inte att det inte är snyggt!! :D Haha!
<3
som Robin säger, "Jrock är Hannas nya svart i livet!" ^^ jag missuppfattade det först, men nu när jag vet vad det betyder så stämmer det!


RSS 2.0